Foto's aan je muur.nl

Foto op vurenhout bestellen?

Foto op vurenhout

Foto op vurenhout afdrukken

Bent u opzoek naar de meest populaire wanddecoraties? Dan kunt u het beste kiezen om een foto op vurenhout af te drukken. U wilt natuurlijk de mooiste foto’s op hout afdrukken, hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres! De kwaliteit van het hout staat bij ons voorop, en zal 100% voldoen aan uw wensen. Upload je foto, en bestel uw eigen foto op vurenhout eenvoudig!

Wat is vurenhout?

Jouw foto op vurenhout wordt afgedrukt op gecertificeerd hout wat 20mm dik is. Het hout geeft je kamer een warme, natuurlijke look. Door de white washlaag komen de originele kleuren goed naar voren. Een bijzondere versiering voor in je eigen huis of om cadeau te doen!

Geef een foto op vurenhout cadeau

Een foto op vurenhout cadeau doen aan vrienden en familie is een heel goed idee! Deze wanddecoratie is een persoonlijk en uniek cadeau dat zeker gewaardeerd zal worden. Mooie foto’s van het gezin zijn een perfect cadeau voor opa en oma, een foto op vurenhout kan een mooi plekje in hun woonkamer krijgen! Een lieve foto van jullie huisdier cadeau doen aan je dochter die op kamers gaat zorgt ervoor dat hij toch een beetje bij haar is. Die opties zijn oneindig en een foto op vurenhout kan bij veel verschillende gelegenheden een perfect cadeau zijn!

Foto op vurenhout goedkoop?

Bij ons is het mogelijk, wij zorgen voor een goede prijs/kwaliteit verhouding. Uw canvas is een bijzondere herinnering die niet voor niets is vast gelegd. Daarom helpen wij u van begin tot eind, uw canvas wordt ook altijd gecontroleerd door gecertificeerde kwaliteitscontroleurs. Zo bent u altijd 100% tevreden over ons werk!

Back to list