Foto's aan je muur.nl

Foto op vurenhout bestellen?

Foto op vurenhout

Foto op vurenhout afdrukken

Bent u opzoek naar de meest populaire wanddecoraties? Dan kunt u het beste kiezen voor een foto op canvas af te drukken. U wilt natuurlijk de mooiste foto’s op canvas afdrukken, hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres! De kwaliteit van het doek staat bij ons voorop, en zal 100% voldoen aan uw mensen. Upload je foto, en bestel uw eigen foto op canvas eenvoudig!

Wat is vurenhout?

Op een canvasframe van 2 cm dikte wordt de foto op canvas bedrukt. Het doek is van 100% katoen gemaakt, hierdoor wordt dan ook canvas een foto op linnen genoemd. Het canvas doek wordt met de hand strak gespannen om de canvas frame, zo komt uw foto het mooiste uit.

Geef een foto op vurenhout cadeau

Een canvas print is een ideaal cadeau om te geven voor een verjaardag of een housewarming. Voeg een leuke foto toe van uw herinnering en krijg zoals u de foto wilt. Teksten kunnen eventueel ook toegevoegd worden op de foto.

Foto op vurenhout goedkoop?

Bij ons is het mogelijk, wij zorgen voor een goede prijs/kwaliteit verhouding. Uw canvas is een bijzondere herinnering die niet voor niets is vast gelegd. Daarom helpen wij u van begin tot eind, uw canvas wordt ook altijd gecontroleerd door gecertificeerde kwaliteitscontroleurs. Zo bent u altijd 100% tevreden over ons werk!