Foto's aan je muur.nl

8 Creatieve muurdecoratie ideeën voor in huis

Mooie wanddecoratie voor in de hal

Je hal is de eerste indruk van je huis. Iedere dag de deur binnen stappen met het uitzicht op een prachtige foto? Gegarandeerd succes! Maak indruk met een mooie familiefoto in je hal op bijvoorbeeld canvas. Door de rustige uitstraling van het materiaal canvas wordt het niet te druk in de hal maar is deze wel gezellig gevuld.

Breng je woonkamer tot leven met onze foto afdrukken

Jouw lievelingsfoto als echte ‘’eye catcher’’. Je favoriete foto van jullie trouwdag, mooiste vakantie of de kids, alles is mogelijk! Op materialen als dibond en plexiglas komen de kleuren van de foto tot leven en creëer je jouw eigen meest bijzondere en unieke wanddecoratie.

Gezelligheid creëren in de keuken

Hier maak je al je gerechten klaar, waarom dan niet een mooie foto aan de muur ter inspiratie of een aandenken aan je állerlekkerste maaltijd ooit? Plexiglas en dibond zijn goed bestand tegen stoom en daarom dus de perfecte materialen om te gebruiken in je keuken. Watertandend en met fijne herinneringen de keuken binnen lopen? Doe het met een foto afdruk van Foto’s aan je muur!

Wand decoratie voor in de eetkamer

De eetkamer is waar veel van je gesprekken plaatsvinden. Gezellig, want na een drukke dag is even bijkletsen een goede uitlaatklep. Jullie fijnste herinneringen aan de muur kunnen ook bijdragen aan het gevoel van rust en de waardering van heerlijk thuis zijn. Wat denk je van de mooiste foto’s van jullie verre reis of jullie, tot in de puntjes perfecte, trouwdag?

Ideeën voor de trap

De trap is vaak niet het eerste waar we aan denken als het gaat om decoratie. Toch is het een hele goede plek om een mooie fotowand te creëren. Je loopt er vaak langs, om dan even terug te blikken naar wat hele fijne momenten is toch ideaal? Lieve foto’s van de kinderen, een leuk familie-uitje, je favoriete viervoeter of die ene prachtige vakantie bestemming, waar zou jij wel eens vaker naar willen kijken als je op de trap loopt?

Wanddecoratie slaapkamer

Onze slaapkamer is waar we tot rust komen, het is dus belangrijk dat deze ruimte relaxt is en er fijn uit ziet. Mooie muurdecoratie in de slaapkamer kan hier aan bijdragen! Van familiefoto’s, vakantiefoto’s tot prachtige kunstzinnige plaatjes die kleur brengen in de ruimte, de opties zijn eindeloos en dat geeft heel veel ruimte om het helemaal persoonlijk en eigen te maken. Zoek naar inspiratieplaatjes en laat je creativiteit de vrije loop. Project slaapkamer, here we come!

Mooie muurdecoratie voor in de veranda

Warme zomeravonden zijn de allerbeste. De veranda is dan het favoriete plekje, dus waarom zouden we deze ruimte niet nóg gezelliger maken? Met plexiglas muurdecoratie zorg je dat jouw veranda dat ultieme relaxte, fijne gevoel krijgt waar we naar op zoek zijn. Plexiglas is bestand tegen weersinvloeden en daarom het perfecte materiaal voor op dit leuke plekje rondom je huis.

Wanddecoratie voor in de tuin

De tuin is waar we veel tijd besteden als het lekker weer is. Toch vergeten we deze ruimte vaak als we ons huis gaan decoreren. Met de tuinposters van Foto’s aan je muur maak je jouw plekje in de zon nóg fijner. Door de hoge kwaliteit materialen die we gebruiken gaat je tuinposter erg lang mee, zo kun je er zorgeloos van genieten zodra je hem opgehangen hebt! Wanddecoratie in de tuin kan bedrukt worden met een foto of plaatje naar keuze wat het heel persoonlijk en uniek maakt.

Back to list